Bid24.ro - Termeni si Conditii


Termeni si Conditii

www.bid24.ro sau BID24 este denumirea comercială a SC ROFARMA SRL persoană juridică de naționalitate română, CUI RO16081451, Nr. inregistrare J27/76/2004.

Navigarea pe site-ul www.bid24.ro si pe site-urile partenere (denumite in continuare site sau site-ul), reprezintă acordul dumneavoastra cu termenii și condițiile de mai jos.

 

Definitii

 

VANZATOR = Persoana fizica sau juridica, care creeaza pentru comparator, la cererea acestuia, site-uri web si ale carui oferte sunt afisate in site.

CUMPARATOR = Persoana fizica sau juridica, care transmite prin formularul de comanda solicitarea de creare site si/ sau oferire gazduire.

DOMENIU = Adresa web cu extensia .ro impreuna cu site-ul asociat acestuia (fisiere, baze date, emailuri etc)

PREMIUM = Caracteristica a domeniilor cu o cerere mare din piata.

ROTLD = Romania Top Level Domains, autoritatea de inregistrare a domeniilor .ro: INSTITUTUL NAȚIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE ÎN INFORMATICĂ - ICI BUCUREȘTI

 1. Informații personale

Sunteți de acord ca furnizarea datelor personale de catre dvs. se face prin completarea formularelor de contact din site. In lipsa completarii acestui formular site-ul bid24.ro nu stocheaza sau prelucreaza datele dvs.

Odata completate formularele, informatiile ajung doar la noi pe email si nu sunt stocate in bazate de date. Inainte de trimiterea oricarui formular este obligatorie acceptarea acestor termeni si conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu ele puteti oricand sa nu interactionati cu paginile sau cu formularele prezente in site.

 1. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de catre noi pentru a va contacta inapoi, prin e-mail, posta sau telefonic. Datele dvs. nu sunt dezvaluite altor parti si nu sunt stocate in baza de date, astfel nefiind vulnerabile atacurilor informatice.
Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricaror

verificări justificate în baza legii.


Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. Firma noastra se angajeaza în fata clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client/vizitator și noi.

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru.

SC ROFARMA SRL se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră trimisă la adresa info@bid24.ro, se obligă să:

 • rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;
 • înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

 

SC ROFARMA SRL certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numară (enumerarea neavând un caracter limitativ):

 1. dreptul de a cere SC ROFARMA SRL să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
 2. dreptul de a cere SC ROFARMA SRL să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001;
 3. dreptul de a cere SC ROFARMA SRLsă înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

  1. Copyright

  Întregul conținut al site-ului www.bid24.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea SC ROFARMA SRL și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Exceptie fac informatiile legate de denumirile de domenii, descrierile si preturile acestora, care apartin celor ce inscriu aceste oferte si pentru care acestia isi asuma intreaga raspundere legata de drepturi de autor, proprietate intelectuala, fiscalitate si acuratete a informatiilor.

  Folosirea fără acordul SC ROFARMA SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

  1. Accesul la site


  SC ROFARMA SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC ROFARMA SRL fără acordul scris prealabil al acesteia.

  1. Descrierea serviciilor / produselor

   

  Produsele prezentate pe aceste site sunt informatice, respectiv site-uri cu domeniile web aferente acestora.

  La cererea cumparatorului unui site firma noastra poate asigura, contra cost, serviciul de asistenta si indrumare transfer drept de folosinta domeniu.

   

  5.1 Procedura de vanzare

  5.1.1 Prin acceptarea acestor termeni si conditii care sunt obligatorii la trimiterea ofertelor, vanzatorii isi asuma faptul ca pe domeniu se afla un site care face obiectul pretului cerut impreuna cu serviciul de consultanta si indrumare privind transferul domeniului.
  5.1.2 Prin acceptarea acestor termeni si conditii care sunt obligatorii la cumpararea site-urilor cumparatorii isi asuma plata site-ului si absolva BID24 de orice raspundere legata de fisierele sau baza de date a site-ului sau de modificarea si/sau administrarea acestuia.

   

  5.2 Procedura de ofertare

  5.2.1 Cumparatorii pot trimite oferte de pret.

   

  1. Procedura de transfer drept de folosinta domeniu .ro

  Intreaga procedura de transfer este realizata conform specificatiilor rotld aflate aici:

  Procedura de transfer drept de folosinta

  Contract pentru inregistrare domenii .ro

   

  1. Rolul BID24 in procedura de transfer

  Rolul nostru este de consultanta dintre actualul proprietar al domeniului si viitorul proprietar. Ne asiguram ca toate procedurile de transfer ale Rotld.ro sunt respectate si de o parte si de cealalta. Dam instructiuni clare si supervizam procesul de schimbare detinator astfel incat acesta sa se deruleze cat mai rapid si eficient si sa respecte prevederile legale.

  8. Plata serviciilor de consultant

  Plata serviciului de consultanta transfer domenii se va efectua de catre cumparator in contul nostru.
  Modalitatea de plata este prin transfer bancar, in baza facturii emise si in contul SC ROFARMA SRL sau prin plata cu cardul, accesand link-ul pus la dispozitie prin bid24.ro.

  9. Litigii

  Orice litigiu apărut in legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă.
  În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instantelor de judecată române.

  Fiind de acord cu aceste Termene și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.


  1. Termene de livrare a serviciilor

  Vom monitoriza procedura de transfer pentru maxim 3 zile lucratoare. Daca transferul nu se realizeaza in aceasta perioada din culpa cumparatorului, acesta nu va mai putea lansa alte oferte pe site, decat dupa plata unei taxe administrative aditionale.

  1. Securitatea datelor personale si a informatiilor

  Datele personale introduse vor fi folosite de SC ROFARMA SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de contact sunt necesare pentru a va raspunde solicitarilor.

  Site-ul www.bid24.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ului www.bid24.ro, SC ROFARMA SRL nu-si asuma nici o responsabilitate.

   

  1. Site-ul foloseste o conexiune securizata

       
  Certificatul SSL (https) instalat pe acest domeniu web asigura siguranta navigarii si reduce riscul la vulnerabilitati.