Site-ul web mybook.ro este de vanzare.

Va rugam completati formularul pentru solicitarea de prezentare

mybook.ro


Cel mai important factor de success in SEO este chiar denumirea domeniului.

Gasiti multi "specialisti" in seo care vor spune ca un domeniu nu mai este atat de important si ca denumirea domeniului nu mai conteaza, ca de fapt ce conteaza sa faci ads (reclama) pe google.

Atata vreme cat SEO este o problema pentru multi, chiar foarte multi, este evident ca ceea ce mai ramane de facut pentru client este sa-i arunci banii in reclame google si facebook.

Lucrurile se schimba substantial cand ai un domeniu usor de memorat, de exemplu branzeturi.ro daca vinzi specialitati din branza. Astfel se investeste mult mai putin in trafic si aveti si retentie mai mare a clientilor (clientii care revin pe site), pentru ca denumirea branzeturi este asociata automat de creier cu site-ul de pe care se pot cumpara branzeturi.

Va ganditi ca un domeniu costa mult?

Sa presupunem ca vindeti diverse, si ca adaosul comercial mediu este de 30%, daca aveti import acesta poate creste in 1-500%.

Cifra de afaceri (data de numarul vanzarilor) poate creste exponential inca din primele luni daca domeniul este o denumire cunoscuta, daca este o denumire care poate fi asociata usor de catre clienti un un site care vinde diverse.

Pestoc.ro poate fi o denumire excelenta pentru un asemenea site si vanzarile lunare pot fi de mii de eur sau zeci de mii de eur functie de site dar mai ales de domeniul site-ului.

Daca luam exemplu site-ului Pestoc.ro care este la pretul de €4200, poate parea mult dar ganditi-va ca extindeti vanzarea la nivelul unei tari, fara nicio limita de clienti, aceasta pentru doar €175 eur per luna, timp de 2 ani.

Daca incepeti o afacere online cu un magazin in wordpress si cu un domeniu nefericit nu aveti cum sa cresteti decat investing mii si zeci de mii de €. Daca nu aveti acesti bani aveti sa dati vina pe online, ca afacerea dvs. nu merge in online, ca ... diverse motive.

Retineti ca pentru online aveti nevoie de un site care se misca excelent si de un nume foarte bun de site. Altfel afacerea dvs. online NU va functiona.

Aceasta este realitatea si spiritul dvs. economic va spune totdeauna ca puteti face altceva mai bun cu acesti bani.

Banii se fac din bani. Investiti bine si veti culege bine.

Daca veti sta sa va ganditi cu ce puteti supliniti elemente esentiale ale afacerii online, nu faceti altceva decat sa cheltuiti banii si timpul absolut fara niciun castig.

De unde stim asta? De la clienti care au patit aceasta, pentru ca s-au incapatanat sa inventeze roata in business-ul online.


Bid24.ro - Ce castig ai utilizand un domeniu online cu un nume bun


Un nume de domeniu premium este cel mai puternic tools online. Totul pe internet începe cu un nume de domeniu acesta fiind punctul zero de pornire pentru afacerea dvs.

Numele de domeniu pe care il veti alege este una dintre cele mai importante decizii de marketing pe care le veti lua pentru afacerea dvs. Selectarea numelui de domeniu va avea un impact major asupra traficului si implicit asupra business-ului.


Recunoastere Brand

Incredere si Autoritate

Beneficii SEO

Trafic Organic

Avantaje Marketing

Mai multi clienti


Eurofarma SRL 18899903 / J27/871/2006 | Dimitrie Cantermir 3, Neamt, Romania anpc.ro | EuPlatesc.ro
e-mail: info @ bid24 dot ro